Echipa – The Film Squad

The Film Squad

  • special events
  • podcast
  • live streaming
  • commercial

Echipa

În culise, echipa noastră dedicată lucrează neobosit pentru a organiza, crea și livra conținut excepțional spectatorilor noștri valoroși.

Faceți cunoștință cu mințile pasionate care alimentează platforma noastră cu expertiza și creativitatea lor. De la producători și regizori experimentați până la editori, scriitori și designeri calificați, echipa noastră este formată din profesioniști din industrie care împărtășesc o dragoste profundă pentru povestirea vizuală. Suntem uniți de o viziune comună: să oferim conținut captivant și captivant, care distrează, inspiră și rezonează cu publicul nostru.

Colaborarea se află în centrul succesului echipei noastre. Credem că fuziunea diverselor perspective și abilități generează inovație și excelență. Membrii echipei noastre provin din medii variate, aducând pe masă o bogată tapiserie de experiențe și talente. Împreună, creăm un amestec armonios de expertiză, creativitate și pasiune, asigurându-ne că conținutul nostru depășește așteptările și lasă un impact de durată.

În esență, prețuim integritatea, autenticitatea și angajamentul față de calitate. Fiecare membru al echipei împărtășește o apreciere profundă pentru puterea povestirii și responsabilitatea care vine odată cu aceasta. Ne străduim să prezentăm conținut care nu numai că distrează, ci și informează, educă și declanșează conversații semnificative. Depășim constant granițele creativității, căutând noi modalități de a captiva spectatorii noștri și de a le oferi o experiență de vizionare unică.

Secțiunea noastră de echipe nu este doar o etalare a talentelor individuale; este o sărbătoare a colaborării și a camaraderiei. Încurajăm un mediu de lucru favorabil și incluziv, în care ideile sunt binevenite, hrănite și transformate în realitate. Îmbrățișăm învățarea continuă, încurajând membrii echipei noastre să rămână în fruntea tendințelor din industrie și a progreselor tehnologice. Acest angajament pentru creștere asigură faptul că conținutul nostru rămâne proaspăt, relevant și captivant.

În spatele fiecărui videoclip de succes de pe platforma noastră se află dăruirea și pasiunea neclintită a echipei noastre. Ne angajăm să oferim conținut care să reflecte expertiza noastră colectivă, creativitatea și dragostea pentru arta povestirii vizuale. Secțiunea noastră de echipe vă invită să cunoașteți fețele din spatele magiei, să apreciați eforturile neobosite din fiecare cadru și să experimentați direct angajamentul pe care îl avem de a crea conținut excepțional.

Bine ați venit la secțiunea Echipa, unde converg sinergia talentelor și căutarea excelenței. Alăturați-vă nouă în această călătorie în timp ce continuăm să inovăm, să inspirăm și să captivăm publicul din întreaga lume cu puterea videoclipurilor.

Andrei Covlea

Videograf și editor cu o experiența de mai bine de 12 ani în televiziuni precum Realitatea TV și Digi 24. Lucrează pentru și împreună cu clientul pentru cele mai bune rezultate. A început aventura The Film Squad acum 10 ani, și a strâns în jurul său, de-a liungul anilor, cei mai buni oameni de televiziune din vestul tării.

George Stefanita

Videograf care lucrează de mai bine de 15 ani în mass-media. George a filmat pentru Digi 24, iar în prezent pentru Prima TV.

Ovidiu Pelmus

Videograf , editor și graphic designer care face imposibilul posibilul în materie de imagini grafice și efecte. În cei peste 15 ani de munca în televiziune, Ovidiu a lucrat la Realitatea, Digi 24 și televiziuni locale.

Forin Maleta

Videograf, regizor și broadcaster. Este omul care pune treaba pe roate și se asigură ca totul merge conform planului. A lucrat în televiziuni locale, dar și naționale, cum ar fi Digi24.

Mihai Pop

Videograf cu o vasta experiență, de peste 15 ani în mass-media precum, Acasă, ProTV, Digi 24 sau Realitatea TV.

Cristian Axinte

Viodeograf și drone guru. Cristi lucrează în televiziune de peste 25 ani. Acum lucreaza la Pro TV, dar a colaborat și cu Digi 24.

Sabin Cercel

Drone master. Pasionat de drone și pregătit întotdeauna pentru noi provocări, Sabin a ales sa facă Performanța cu drona sa, așa ca acum este printre primii în țară la concursurile de gen.

Laura

Videograf si editor. A lucrat la ProTv și Digi 24 Timișoara, de unde s-a și molipsit cu virusul videografiei.

Ultimele noastre Proiecte

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy